Fii de 10 - Digitalizăm educația împreună!

Școlile au nevoie de un sistem online gratuit, care să vină în sprijinul cursurilor fizice. Ne dorim să ajungem la cât mai multe școli din România, prin implementarea nevoilor elevilor într-o platformă de management educațional și e-learning, care va cuprinde o serie de module integrate, cum ar fi: catalog online, facilitare comunicare profesori - elevi - părinți, vizualizarea sarcinilor zilnice, etc.


Ne dorim ca educația digitală să fie gratuită pentru elevi și profesorul, măcar din punct de vedere al eficienței online. Deoarece unitățile de învățământ nu beneficiază de instrumente pliate pe nevoile elevilor gratuite, prin intermediul platformei Fii de 10, vom sprijini procesul educațional.


Ne propunem să dezvoltăm următoarele module: Catalog online, feedback semestrial anonim elev - profesor, canal anunțuri, canal comunicare cu profesorii, orar accesibil, implementare classroom și office, acestea fiind doar câteva părți pe care ni le dorim în stadiul inițial implementate.

Buget proiect: 10.000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Fii de 10 - Digitalizăm educația împreună!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

2

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Creștem împreună educația digitală!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

100 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Digitalizarea educației începe cu NOI!

Anul acesta am decis să îmi donez ziua de naștere pentru educația din România, care este din ce în ce mai controversată în spațiul public. Or

300 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete